Ce înseamnă a fi acreditat FACTNetCord (Fundația pentru Acreditare Terapie Celulară) pentru o structură sanitară privată, dedicată recoltării și crioconservării celulelor stem conținute în sângele din cordonul ombilical?
Băncile de sânge din cordonul ombilical, care obțin acreditarea FACTNetCord asigură operabilitatea de excelență în crioconservare și trasabilitatea mostrelor de sânge din cordonul ombilical stocate în timp, utile pentru restituirea celulelor stem în condiții de siguranță.

Când urmează să fie programat un transplant, mostra de celule stem din sângele cordonului ombilical este aleasă în baza acreditării standardelor FACTNetCord, cu scopul de a asigura pacientului calitatea maximă a produsului celular disponibil la momentul necesar.

Standardele FACTNetCord reprezintă pentru centrele de transplant din întreaga lume, o garanție a calității și a laboratorului clinic. Aceste standarde se aplică tuturor etapelor necesare conservării și restituirii mostrei de sânge din cordonul ombilical.
InScientiaFides garantează astfel părinților care aleg să încredințeze proba de sânge a copilului lor biobăncii noastre, nu numai excelență în procesul de crioconservare, dar, de asemenea, le oferă garanția singurului lucru care contează cu adevărat: restituirea mostrei de celule stem, în caz de nevoie, în orice centru de transplant din lume.
InScientiaFides este dovada vie că există structuri sanitare private excelente și profesionale, capabile să deţină o acreditare pe care astăzi în lume doar 40 de Biobănci de sânge au obținut-o.