Kit–ul de recoltare și transport

Există vreo diferență între kit-urile de recoltare și transport? Poate că nu te-ai gândit, dar răspunsul este da. Și de ce? Înainte de toate trebuie să înțelegi ceea ce este și la ce servește acest kit.
Kit-ul este un ambalaj medical farmaceutic, unde este plasată o pungă care va conține proba de sânge din cordonul ombilical, imediat după ce a fost recoltată; este chiar în acest kit debutul întregului proces de conservare a probei de celule stem. Scopul kit-ului, deci, nu este numai de a proteja prețioasa probă de sânge, ci și de a o păstra în condițiile de temperatură potrivite.
Este important să se mențină la o temperatură cuprinsă între +2 ° C și +8 ° C; proba de sânge NU trebuie să fie niciodată transportată la temperatura camerei, deoarece pierde din vitalitate.
Amintiți-vă, un kit care are dimensiuni reduse nu va putea asigura temperaturi optime pentru mai multe ore.
Kit-ul InScientiaFides respectă toți parametrii necesari pentru asigurarea transportului în condiții optime, menținând temperatura la + 4 ° până la 63 de ore din momentul în care elementele refrigerante sunt poziționate în interiorul acestuia.

Curba de validare a kitului ISF
scarica il pdfUn kit validat, ca cel InScientiaFides, este sinonim cu garanția și demonstrează dorința de a oferi cea mai bună calitate posibilă.