InScientiaFides își dorește să fie cea mai sigură și transparentă alegere pentru crioconservarea celulelor stem conținute în sângele din cordonul ombilical al copilului tău.
Cinci motive concrete pentru a o dovedi:

Îți garantăm restituirea celulelor stem datorită procesului nostru unic de operare pentru că suntem unica biobancă prezentă în România, certificată FACTNetCord, o referință absolută la nivel internaţional. Acest fapt îţi oferă garanţia restituirii celulelor stem oriunde în lume, datorită procesului nostru operativ, structurat după cele mai sigure şi serioase linii directoare internaţionale.

Garantăm transparență maximă a serviciilor și a prețurilor. Poți veni să ne vizitezi dacă doreşti sau să soliciți o programare. Preţul serviciilor oferite este fix pentru toți anii de conservare. Nu exista nici un alt cost suplimentar față de ceea ce se agreează.

Biobanca noastră are peste 5 ani de experiență și este recomandată de mai mult de 87% din părinții care ne-au cunoscut, devenind astfel şi alegerea cetățenilor români care trăiesc în Italia.

Plăteşti acest serviciu numai în cazul în care mostra de celule stem a copilului tău este idonee pentru crioconservare.

Suntem o structură sanitară, deci ne ocupăm direct de celulele stem ale copilului tău și te sprijinim pe tot parcursul procesului care duce la crioconservarea celulelor stem:

  • Colectăm proba de sânge de la spital în termen de 24 de ore de la nașterea copilului tău.
  • Prelucrăm şi crioconservăm celulele stem în termen de 48 de ore de la nașterea copilului, în conformitate cu standardele FACTNetCord, cu scopul de a menține vitalitatea mare a acestora.
  • Analizăm proba de sânge, verificănd toate aspectele fundamentale pentru o posibilă utilizare a acestora: numărul total de celule stem, vitalitatea lor și sterilitatea, cu scopul de a determina gradul de idoneitate pentru conservare.
  • Monitorizăm în permanență temperatura de crioconservare, cu scopul de a menține trasabilitatea în timp.
  • Celulele stem ale copilului tău sunt protejate în caz de evenimente neprevăzute, printr-un sistem disaster recovery.
  • îți restituim gratuit mostra de celule stem a copilului tău, în caz de necesitate, în orice parte a lumii.


Validare significa verificare attraverso delle prove/test che il processo operi in conformità ai requisiti richiesti. Nel nostro settore le validazioni dei processi e degli strumenti sono fondamentali al fine di garantire un servizio di eccellenza e fornire tutte le garanzie necessarie a mantenere il campione per un lungo periodo.