Mărturiile părinţilor

Mai jos sunt mărturiile unor părinți români, explicând de ce InScientiaFides este biobanca cea mai des utilizată de către românii care trăiesc în Italia.


Lavinia T. din Ladesti, trăiește în Ferrara

"Sunt Lavinia, mama unei fetițe superbe de 16 luni. De InScientiaFides am auzit de la o prietenă, care cu un an înainte a ales să facă conservarea autologă de celule stem a copilului său.
Când am rămas însărcinată, am ales, de asemenea, sa fac această conservare autologă prin InScientiaFides. Pot să spun că am făcut o alegere excelentă și dacă am avea un alt copil, aş alege la fel.
Mă întrebați de ce?

Daniela I. din București, locuiește în Reggio Emilia

"Relația noastră cu InScientiaFides este o relație frumoasă bazată pe transparență şi pe suportul de informații și sprijin oferit pentru obţinerea actelor necesare.
Am avut întotdeauna încredere în InScientiaFides, alegându-i drintre alte 5 companii pe care le-am găsit în Europa...

Sonia Margareta B., locuiește în Bergamo

"Sper sincer că putem fi de ajutor, eu personal m-am înţeles foarte bine cu InScientiaFides, am apreciat mult disponibilitatea, seriozitatea și rapiditatea cu care m-aţi întâmpinat și m-aţi ajutat să termin toată această procedură, chiar dacă m-am adresat vouă în ultimul moment și lipsea puţin până la naștere.
Acum copilul meu are aproape 2 ani, ...

Bianca B. Satu Mare, locuiește în Fano

“Sunt trei ani de cand am apelat la serviciile InscientiaFides. Noi credem că este o bancă foarte solidă și cu sisteme de siguranţă de înaltă calitate. Toți au fost foarte profesionali și utili pentru a răspunde la întrebările și îndoielile noastre și faptul că se poate vizita structura în orice moment oferă siguranţă părinților si denota seriozitatea acestei biobănci. “

Adrian B. Radauti, locuiește în Torino

“Relația noastră cu InScientialFides de până acum a fost foarte satisfăcătoare, siguranţa și garanțiile oferite au fost până în prezent de foarte mare încredere, votul meu este 10 pentru serviciile Dvs.
Vă mulțumesc pentru că mă ţineţi la curent in legatura cu dezvoltarea serviciilor Dvs.“

Flori Matea

Am colaborat foarte bine cu biobanca Dvs. de celule stem. Aţi fost mereu gata să răspundeţi întrebărilor noastre, foarte amabili și foarte rapizi mai ales în desfăşurarea procedurilor. Am vorbit cu toți prietenii și rudele despre biabanca Dvs. și garanţiile pe care le oferiţi. Ne-am bucurat de tot ce ați făcut pentru noi și puteți conta pe noi pentru o viitoare colaborare. Vă mulțumesc tuturor! Bună treabă!