InScientiaFides: Cea mai sigură biobancă

Biobanca InScientiaFides funcționează din anul 2007, fiind acreditată de către Autoritatea de Sănătate a Republicii San Marino ca structură sanitară și, în conformitate cu certificările europene și internaționale existente.

Profesioniștii noștrii, care provin de la cele mai bune centre universitare au grijă în fiecare zi de mostra de celule stem pe care o încredințezi biobăncii noastre, cu maximă competență pentru a garanta excelența serviciului oferit.

Asigurăm analiza, prelucrarea și crioconservarea celulelor stem din sângele cordonului ombilical, printr-o relație directă cu clientii noștri.

Suntem, de asemenea, implicați în cercetare stiințifică, în colaborare cu Banca de Ţesuturi San Camillo Forlanini din Roma, Spitalul Galeazzi din Milano și Spitalul Galliera din Genova.

Structura noastră își desfășoară activitatea în conformitate cu liniile directoare ISO 9001:2003 şi GMP (Good Manufacturing Practice) și cel mai important, din 5 octombrie 2012 e acreditată FACTNetCord, oferind și demonstrând prin aceasta, excelența în servicii și oferă garanția unicului fapt important și necesar: restituirea mostrelor de celule stem stocate, oriunde în lume.

Printr-un sistem de logistică dedicat, colectăm și conservăm mostre de celule stem în conformitate cu condițiile impuse de liniile directoare științifice internaționale și FACTNetCord privind crioconservarea mostrei de celule stem, în termen de 48 de ore de la nașterea copilului.

În 2011 se înființează Fundația InScientiaFides, care are ca scop diseminarea de informații exacte cu privire la celulele stem și finanțarea de proiecte de cercetare și de doctorat.
www.fondazioneinscientiafides.com

În 2013, InScientiaFides decide să-și ofere serviciile și în România, având în vedere atenția considerabilă și sensibilitatea demonstrate în acest domeniu, aducând pentru prima dată în această țară calitatea și garanțiile care lipseau până acum.

Pentru a menține cel mai înalt nivel de profesionalism și de garanție, pentru părinții care se bazează pe noi, InScientiaFides nu a decis să delege serviciul său unui distribuitor, ci a ales să deschidă propriul său birou în România, cu oameni instruiți și pregătiți pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor dumneavoastră, fiindu-vă aproape în fiecare moment al sarcinii.

Contând direct pe o biobancă sigură, fără intermediari, ți se oferă garanția de a știi în orice moment ce se întâmplă cu celulele stem stocate ale copilul tău, chiar și după mulți ani de la naștere.

Director General InScientiaFides: Luana Piroli luana.piroli@inscientiafides.com
Director CBB InScientiaFides: Amy Berti amy.berti@inscientiafides.com
Coordonator pentru România: Adriana Stănculescu adriana.stanculescu@inscientiafides.com
Director Tehnic InScientiaFides: Arianna Dellavalle arianna.dellavalle@inscientiafides.com
Director activitate cercetare InScientiaFides: Giovanna Lucchetti giovanna.lucchetti@inscientiafides.com